Skip to content

Induló önismereti csoport 2014. október

PszichoDráma/SzomatoDráma önismereti csoport indul – 2014.10.11.

Egyaránt dolgozhatsz a lelkeddel, a kapcsolataiddal, a nehézségeiddel a PszichoDrámán keresztül, ahol nem csak a hagyományos pszichodráma technikákat alkalmazom, hanem bizonyos esetekben a morfogenetikus mező bölcsességére is hagyatkozom.

Tudj meg többet a PszichoDrámáról itt –>
Olvass a résztvevők visszajelzéseiből –>

És megértheted, mit üzen a tested, szeretetteljes érzelmi viszonyt alakíthatsz ki a sejtjeiddel, testrészeiddel, szerveiddel a SzomatoDrámán keresztül. A csoport végére képessé válsz öngyógyító folyamatok beindítására a testedben.

Tudj meg többet a SzomatoDrámáról –>
Olvass a résztvevők visszajelzéseiből –>

A csoportindulást ingyenes másfél órás workshop előzi meg (augusztus 24, 11 óra). Várom azokat is, akik a csoportban való részvételről szeretnének dönteni, de várom a “csak kíváncsiakat” is.
Részletek itt –> (hamarosan)

Technikai információk:

A csoport 9 alkalommal találkozik, összesen 72 órában. 2014 októberétől – 2015 júniusáig, havi egy szombaton 10-18-ig. Budapesten, a II. kerületben.

Időpontok:
2014. okt. 11, nov. 15, dec. 13, jan. 10, feb. 14, márc. 14, ápr. 11, máj. 9, júni. 13

Alkalmak:
havi 1 szombat 10-18-ig

Helyszín:
II. ker. Mammutnál
Jelentkezés e-mailben – ekkor küldöm a részleteket is.

Részvételi díj:
108.000 Ft Kedvezményes részvételi díj: Ha egy összegben befizeted a részvételi díjat, az számodra 8.000 Ft kedvezményt jelent.

Fizetési információk:
A csoportban való részvétel feltétele, az első alkalommal 24.000 Ft (két alkalom) befizetése, majd 12.000 Ft alkalmankénti befizetése 7 alkalommal. Az első alkalom végén lévő elköteleződés (ekkor dönthetsz a csoportban való részvételről) után a csoportból való kilépésed esetén a képzés díjának hátralévő része egy összegben befizetendő.

A csoport az első három alkalommal nyitott az új tagok csatlakozására, utána zárttá válik.

No tags for this post.