Skip to content

SVT

Mi az SVT?

Az SVT gyengéd módszere a tudatalatti elmével dolgozik, hogy eltávolítsa a negatív életprogramokat, hitrendszereket, energetikai blokkokat, előző életes akadályokat.
Spirituális, mentális, érzelmi, és fizikai szinten gyógyít.

 

 

 

Részletesen

A Spirituális Választerápiát az egészség, a bőség és a boldogság megteremtésére használjuk.

Energiáink a Vonzás Törvénye alapján működnek. Azzal, hogy részt veszel egy tisztításon, és megfogalmazod a szándékod, kifejezed a vágyad az Univerzum felé a továbblépésre.
Mindez lehetővé válik a háttér okok tudatosításával, tested öngyógyító képességének aktivizálásával, és a tisztításban önkorlátozó hiedelmeid, automatikus negatív gondolataid, előző életes traumáid, fogadalmaid, és más kötődéseid elengedésével.

Az SVT a problémák okának (programok, negatív energiák, hitrendszerek) azonosítása, és kitisztítása által működik, inga és táblázatrendszer segítségével.

Mivel sok program az anyaméhben, születéskor, vagy a jelenlegi élet előtt alakult ki, megvizsgáljuk a tudatalatti blokkokat, az előző életek energiáit, és a belső béke kialakulásáért kitisztítjuk ezeket az elméből, az aurából, és az Akasha-krónikából = Lélekfeljegyzésekből is.

Milyen életterületeken alkalmazható?

Emberi kapcsolatok megértése, tisztítása (szülő, testvér, gyerek, párkapcsolat, főnök).
Életfeladat megismerése.  Egy élethelyzet tanításának megértése.
Válság, függőség, krízis, gyász, trauma feloldása, terhek letétele.
Egészségügyi problémák üzenete, feloldása (fóbia, pánikbetegség, allergia, állandó vagy kiújuló fizikai nehézségek).
Üzleti ügyek, karrierépítés, döntéshelyzet.
Bizonytalanság, önbizalomhiány, negatív önértékelés, ismétlődő érzelmi nehézségek.

Ha a küszöbön állsz, és éppen csak egy apró impulzus hiányzik, vagy teljesen átláthatatlan a helyzet, az SVT segít a tudatosításban, a rendrakásban, az elengedésben, továbblépésben.

Az eredmény

Gyakran a témák egy alkalom alatt (olykor csodaszerűen azonnal, máskor napok alatt) oldódnak. Van olyan téma, aminek oldódására néhány alkalomra van szükség.
Lehetőség van terápiás kezelésre is, ahol végigmegyünk az élet főbb csomópontjain – születés, önbecsülés, családi kapcsolatok, nemiség, tanulás, siker, halál, bűntudat, jólét stb. – kitesztelve a legfontosabbakat, és a segítők által mutatott fontossági sorrendben kitisztítjuk azokat.

 

Cimkefelhő: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.