Skip to content

Akiknek segített az SVT

 

Réka – Csodás a struktúra

Nagyon tetszett a hétfői kezelés. Annyi mindent még elindított bennem utána! Sokat gondolkodom ezen a belső szabadság dolgon. Valójában milyen találmányaim vannak arra, hogy fincsi és kívülre vetíttet dolgok/ személyek által vagy bárhogy máshogy korlátozzam magam? Huuuu! Hosszú sorokban latom a találmányaim… POD, POC!

Csodás a struktúra, ahogy csinálod, a beszélgetés, ami kemény klienskent…
Ugyebár akkor nem is anyós a szörnyeteg…? Juj!!! Köszönöm, hogy ráébresztettél! Nagyon hálás vagyok érte!

Vera – A mióma megy össze

Szia Rékus!

Fizikailag is egyre jobban érzem magam. Pár napig éreztem a bal oldalon valami furcsa fájdalmat, azt vizionáltam, hogy a mióma megy össze. Tegnap óta már alig érzem, és sokkal energikusabb vagyok.
Képzeld, ma voltam a 13. heti genetikai UH-on, és mindent rendben találtak, a baba szépen nő, integetett meg keresztbe dobálta a lábát, a mióma pedig felszívódott, már nyoma sincs! Sokat köszönhetek neked, jól felrázott a legutolsó találkozásunk!

Miután voltam nálad, még több mint egy hét volt mire hazaköltözhettem. De aztán D.-el volt egy nagy beszélgetésünk, amikor alaposan elmondtam neki, hogy mit érzek, hogyan várja (vagy nem várja) a babát, és mit szeretnék. Ez nagyon jó volt mindkettőnknek, őt is felrázta, és azóta sokkal jobban tud kapcsolódni mindkettőnkhöz. Én pedig ezután éreztem, hogy valami történik a méhem bal oldalán, ahol a mióma volt. Olyan furcsa fájdalmak jártak át, amik aztán szép lassan elültek. Ma meg a doki már nem látott ott semmit.
Most nagyon megkönnyebbültem, elkezdtem ismét szervezni az életem, a munkámat, stb. Hamarosan nálad is jelentkezem.
puszi, Vera

István – Én vagyok az erősebb és a fényem

És, igen, a java csak délután következett! Lezártam a tumor témát, már nem a részem, úgy érzem, nem tartozik hozzám, lehet kivenni! Délután terapon voltam, ahol meg egy jó nagy kést kiszedtem a szívemből… éééés először láttam, hogy a kés (vagy szúróeszköz) ‘végén’ az én kezem van! Eddig sose látszott ki az…sok-sok év alatt egyszer sem!

Sokkal könnyebb lettem, csodásan éreztem magam tegnap és megkönnyebbültem, hogy tumor téma lezárva és tisztázva!

Tegnap találkoztam a nagy szerelmemmel, akivel 1 éve szakítottunk és azóta nem kommunikáltunk, ide is eljutottam…és nem vettem be a gyógyszereimet, mert annyira nem kívántam. Természetesen vigyázok magamra, azt nyilván te is tudod, hogy az antipszichotikum akut szer, ha bármi lenne, nálam van. De most arra is elég erősnek érzem magam, hogy ha bármivel próbálkozik, én vagyok az erősebb és a fényem!

Ölellek, és nagy hálával gondolok a közvetítésedre, közreműködésedre és segítségedre! Várom a további közös munkát!

István

Jocó – Döbbenet volt számomra

Kedves Réka!
Ezzel a kis írással tartozok Neked!
Voltam nálad SVT-n, tértisztításon. Hiszek sok mindenben, köztük ebben is, amíg meg nem cáfol benne valami.
Azt mondtad, hogy halott állat van a kéményünkben és vegyük ki onnan. Hazamentem, első dolog volt, hogy belenézzek egy elemlámpával. Se lent, se fönt nem láttam semmit. Kicsit összeomlott bennem a hit. Rá 3 hétre cserépkályhát javíttattam, és a kémény alsó tisztítónyílásából sok korom között két madár teteme is előkerült. Döbbenet volt számomra.
Köszönettel : Jocó

Karcsi – Most megkaptam az erőt az elinduláshoz

Jó volt a mai nap köszönöm. Amíg most éreztem magamban az erőt – pedig marhára elfáradtam a kezelésen, pedig semmit nem csináltam – felvettem a kapcsolatot a másik fél egyik szereplőjével, és az eddigi tanulmányaimat felhasználva írtam egy levelet. Csak elindulni nehéz. Most ezt az erőt megkaptam. Vagy kinyílik az ajtó, vagy ottmaradok és dörömbölök tovább.

Kinga – szuper jól érzem magam, az új életemet élve

Olvasd el, amit írok és utána döntsd el, hogy az SVT segített-e vagy a véletlen… Én tudom, hogy mi a válasz :)

Mivel a férjemmel váltunk, 2012 decemberében elkezdtük hirdetni a házunkat, a ház bent volt több ingatlanirodánál, a kapun szintén kint volt az eladó tábla és semmi nem történt.

Miután megbeszéltük Rékával, hogy min fogunk dolgozni – ház/ volt férjjel való kapcsolat/jómagam tisztítása – máris megmozdultak az energiák, már másnap jelentkezett egy vevő, de elfogadhatatlan ajánlatot adott.

A tisztításokban nagyon sok mindenre fény derült, meg lett tisztítva, a ház szelleme is, aki ragaszkodott hozzánk, de a tisztítás következtében – akárcsak a volt férjem engem – el tudott minket engedni.

Három nap múlva hívott a volt férjem, hogy akik korábban elfogadhatatlan ajánlatot adtak, újra jelentkeztek, a hét végére meg is egyeztünk. Mindez 2 hét leforgása alatt történt, miután egy évig semmi sem mozdult!

Ehhez még azt tenném hozzá, hogy volt egy lakás, egy kedves barátom kinőtt irodája, amit kinéztem magamnak, mindig is nagyon szerettem, a hangulatát, energiáját, kilátást az erkélyről… Megkérdeztem, hogy üres-e még, és a válasza igen volt. J Nem is lehetett volna más… Erre is kértem Rétől egy tisztítást, megnéztük, hogy a hálószobám, ahogy elterveztem jó energiákkal bír-e, vannak-e esetleg vízerek, rossz hatású földsugárzások, amikre jó lenne figyelnem mielőtt berendezkedem. A válasz teljesen egyértelmű volt, ahogy elképzeltem a hálómat, az úgy ahogy van, tökéletes nekem. A lakás már várta az érkezésemet. Azóta ideköltöztem, megcsináltam magamnak a kis otthonomat és szuper jól érzem magam, az új életemet élve. :)

Dóri – A házat sokkal kellemesebbnek, befogadóbbnak éreztem

Tisztítás előtt:
Fontos lenne a tértisztítás Z-nél. Különösen azért, mert november 1. környékén a lelkek és lények még inkább jönnek-mennek és még nagyobb lehet a forgalom az átjárón…

Ott tartózkodásom alatt sikerült feltérképeznem a házat, illetve vázlatot készítenem. Ami érzésem szerint fontos, az a kandalló és a kémény körüli terület.
Egyébként egyik este épp ezen a területen (étkező) ültünk és doboltunk. Úgy éreztem tisztul minden. Mindemellett további tisztításra lenne szükség.

Tisztítás után:
Hétvégén kinn voltam Z-nél. A házat sokkal kellemesebbnek, befogadóbbnak éreztem. Megcsinálta a füstölést is. Mindenesetre vittem második adag füstölni valót (7 csomag).

Dóri

Niki – Mit csináltunk mi

Réka, nem bírom ki, hogy ne írjak! Mit csináltunk mi csütörtökön (azon kívül, hogy a párkapcsolaton dolgoztunk)? Pénteken felbukkant N., azóta nálam van. Az svt-ben ez “normális”? Most 2 hétre eltűnök P-re, na de utána?
És mindent nagyon köszönök! Niki

Odett – Felvállalni, hogy szeretnék hozzám méltó párkapcsolatot

Szia,
Csodát szerettél volna… :)

Hát azt hiszem az alábbi levélváltás ebbe a kategóriába esik…
Remélem, hogy jó felé visz..én bízom benne!
(itt a levélnek egy olyan személyes dialógusa következik, amit nem teszek közzé – Réka)

Tegnap Z-vel volt egy beszélgetésünk, ami közben számomra teljesen világossá vált, megérkezett számomra, hogy máshol vagyunk, máshol tartunk, és most tudom először felvállalni, hogy szeretnék egy hozzám méltó párkapcsolatot. És meghozni azt az áldozatot, hogy lezárom ezt a bő hat évet, és nyitok egy új fejezetet az életemben.

Szép hétvégét! Odett

Réka – “Magasabb” rezgésszinten élem meg a szeretet

Elképesztő mélységekben vagy magasságokban vagyok, nem is tudom melyik… Nagyjából úgy tudom leírni, hogy olyan érzés: feljutottam a szívcsakrámba és egy egészen más, “magasabb” rezgésszinten élem meg a szeretet, ami nem is nagyon hasonlít ahhoz, amit eddig szeretetnek hittem és csodálatosan áramló, rezgő, fényes (ua., mint a meditációmban…), viszont nagyon tudatosan kell megtartanom és engednem ezt az áramlást, mert pl. az önsajnálatkor, haragkor valahogy ez is elzáródik, elveszítem. Magyarul ahhoz, hogy áramoltatni tudjam, engednem kell ezt a csontig hatoló, iszonyú mély szomorúságot is, engednem kell magam érezni (a csomagot együtt) és úgy elengedni a szerelmem, hogy tudatosítom a szeretetem és a fájdalmam mélységeit és (mégis) elfogadom: most ez van, hogy így kell lennie. Csodás. :)

Pusziii Réka

Éva – Erős megfogalmazások születtek

Szia Réka!
Köszönöm a múlt pénteki alkalmat, tiszta és erős megfogalmazások születtek, s egész felszabadultság és béke van bennem. Éjjel persze az első számú témával álmodtam… (a levélben itt személyes részletek következnek, ami arról szól, hogy az életben jelen lévő probléma az álomban feloldódott).

Mária – Kiegyensúlyozottabb és derűlátóbb vagyok

Képzeld, annyira bebiztosítottam magamnak, hogy nehezen jöjjön a baba, hogy még a petevezetékeimet is összenövesztettem… tegnap voltam vizsgálaton, és az egyik egyáltalán nem átjárható, a másik meg  lassan, éppen hogy, annyira szűk.

Az SVT-s találkozónk óta egyébként nagyon jól érzem magam, kiegyensúlyozottabb és derűlátóbb vagyok.

József – Engedni kell az embereket menni a saját maguk szerint

Én most áprilisban végzek, remélem a sulival és Life coach leszek Beigazolódott, amit itt is mondtál, hogy a legnehezebb feladatom, hogy elengedjem magam és a fejemet, és ez erre nagyon jó volt. Megértettem, hogy nem csak az én agyam létezik és engedni kell az embereket menni a saját maguk szerint:) De ha akkor nem adod a lökést, akkor nem megyek ide. Szóval így utólag is köszi :)))) Öri hála.
Azzal is dolgoztunk veled, hogy képes legyek döntéseket hozni – és hoztam most döntést is, csinálok új feladatokat, amibe vagy belebukok, vagy nem, szóval tök szuper. Csak most kicsit nagy a teher, de majd megérik. Befektetés.

Sára – Feloldó álom

Kedves Réka!
Kérdeztem, hogy mennyi idő… (amíg hatni kezd az oldás). Képzeld, ma éjjel volt egy nagyon feloldó hatású álmom. Egy régi, visszatérő nyomasztó álom oldotta fel magát… Biztos van még építkezni való, de már így is boldog vagyok. Köszi (Ez 8 nap volt.) Sára

Viki – Szerencsére felengedtünk

Drága Ré!

Gondoltam írok néhány fejleményt, történést vagy izé… :) P., hát, olyan édes! A lényeg, hogy végre beszélgetett velem, meg úgy egyáltalán: velem volt, elmesélt egy csomó mindent a munkájával kapcsolatban is, szóval végre képbe kerültem és nem úgy érzem magam, mint valami megtűrt dísznövény! (…) Szerencsére felengedett (felengedetünk:) és talán kezdi elhinni, hogy nincs senki más, még gondolatban sem, sőt… amúgy szerelmesebb vagyok belé, mint valaha. :) Én meg kezdem elhinni, hogy szeret és szeret velem lenni és szokás szerint nem minden rólam szól… :)

Az SVT folyamatosan annyira intenzíven megerősíti, hogy jó úton vagyok, támogatva vagyok, és nincs “rossz” lépés vagy döntés, a balesetem egyszerűen  jelzés, segítség a lecsendesedésben, megállásban, elfogadásban, elengedésében annak a részemnek, aki nem akart változást és inkább maradna a langyosban… egyszóval mindaz, amire magamban, meg az SVT-vel jutottam… Te mit gondolsz?

(… ) Mindenesetre nagyon elgondolkoztató, hogy mint kivetülés minek görcsölök bármin is…  Annyi van amúgy azóta, hogy hányás, hasmenés, tünetek: mintha extrán tisztulásra kényszerítene vagy legalábbis nem fogadna testi szinten semmi “szart” a rendszerem, érdekes.

Puszik

Melinda – Nem ment el a hangom

Szia Réka!
Először is köszönöm, hogy tegnap este rám (ránk) szántad az időd es az energiáidat.
Másodszor jó hirem van, K nyakán csökkent a csomó mérete, és a színe is halványodott. Nyilvánvalóan javul a gyulladás. Tehát az alkalmazott kezeles megfelelő (az antibiotikum meg a lelki pucolás).
Harmadszor pedig utánagondoltam, és vasarnap még kap gyógyszert, tehát nyilván hetfő még kell, hogy átmenjen rajta, es utána van értelme a második fordulónak veled. Nem veletlen az a 4 nap, amiről tegnap szó volt.
Felhívtam a homeopata orvost is, jövő szerdán tud minket fogadni. Szimpatikus volt a hangja. Remelhetoleg K ügyesen vészeli majd át a műtétet.

Részemről nagyon megnyugodtam tegnap este. Örülök, hogy ismerlek. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül kerültünk egymas útjaba. Tegnap volt olyan érzesem, mintha egy bölcs öregasszony ülne mellettem, amikor a macskát meg a boszorkányt emlegettem, bár azert ez fura kép egy várandós kismamáról :) pocakbébinek küldök egy simit :)

Ma már volt alkalom, amikor két napja még elment volna a hangom, ma meg azt vettem eszre, hogy “nahat, ott szokott szoritani”, de ez minden, most nem szorított. Ennyi a beszámoló, ja, gondolom láttad, hogy rögtön jött a busz :)))

Szeretet, Melinda

Rita – Mintha távozna belőlem valami

1. ülés után
Rövid helyzetjelentés: úgy érzem magam, mint akin átment a vonat… Zakatolok ezerrel. Sokkal kevésbé vagyok nyugodt, mint mielőtt leültünk beszelni. vannak azért érdekes jelek is (pl. pillangók körülöttem), leírtam, majd elmesélem.

2. ülés után
Most más lelkiállapotban vagyok. Csendesebb. Volt utána két álmatlan éjszakám, amikor egyfolytában mondogattam, hogy menj el, vége, lezártuk, es volt is olyan jellegű élményem, mintha távozna belőlem valami, (de lehet, hogy csak sok Harry Pottert néztem;-), aztán péntekre olyan fáradt voltam, hogy délután elaludtam. Es azóta csöndes. Kicsit mintha gyászolnék, de örülök, hogy a nagy felkavarodás lenyugodott. D-vel jól vagyunk. Ja, es gyakorlom az igazmondást. A sarkam már nem faj…
Es azt is kezdem érteni mi a nagy ellenállás bennem az anyóssal szemben. (Ő az egyik legprofibb spirituális energia vámpír :-)

3.ülés után
Ok, asszem, a két hét mégis hosszú idő:-) a csendnek vége, káosz van megint, ha nem mondok semmit, akkor azt álmodom, hogy nem kapok levegőt, ha meg kimondom, amit gondolok, jól megbántom a D-t.

Ági – Átfordult valami, jobban lettem

Csak, hogy jót is írjak… tegnap úgy éreztem, érzem, hogy átfordult valami. Elsősorban bennem: sokkal jobban lettem, mint az utóbbi napokban, hetekben és végre enyhült az állandó frászban leledzés, hogy nem szeret és mivaaaan és egyáltalán. Élveztem, hogy kicsit egyedül lehetek otthon du-án, élveztem a tanítást, szívesen, felszabadultan mentem hozzá este… És ennek örömére visszatért G is, talán nem csak visszatért, hanem még mozdult is valamerre, mert beszélt hozzám sokat és mondta, hogy szeret és egymást ölelve aludtunk el. Nagyon jó! Bizakodó vagyok! :)) Ölellek!

Mimi – Képesek leszünk megint hallani

Rékának hívják. Törékeny, finom teremtés, rövid, tüskére nyírt frizurával. Szobája az utcára néz, ablakában messziről látszik két fehér gyertya remegő fénye. Már vár. Kicsit izgulok. Talán csak a természetes kíváncsiság dobogtatja meg jobban a szívem, mikor leülök mellé egy kis asztalkához. Épp az ablakkal szemben ülök. Előttem egy szép gyertyatartóban a két szál gyertya. Egy kis kedves Angyalka őrzi a fényt az ablakpárkányon. Az asztalon kristálytiszta víz egy üvegkancsóban, mellette pohár.

Réka rám néz mosolyogva, mintha már régóta ismernénk egymást. Váltunk néhány mondatot arról, miért is jöttem el hozzá. Majd felemeli az ingáját és dolgozni kezd. Figyelem a kezét. Kicsike és éppolyan törékeny, mint Réka egész lénye. Mégis biztosan és fürgén járja sorra a különböző táblázatokat az ujjai között táncot lejtő pici kristály, a vékony ezüstlánc végén. Ritkán szól, nem szavakkal kommunikál. Értem, érzem mégis.

A semmiből hirtelen elhomályosul a szemem, majd megállíthatatlanul folyni kezd a könnyem. Némán sírok. Őrzőim szorosan fognak, nem engedik az energiákat megnyílni és dolgozni. Lényemnek az a része, amelyik fentről ügyeli ezt az életemet, csatázik égi testőreimmel. Hosszú percek telnek így el. Fejemben bizsergő feszültség lüktet. Vacogás és forróság egyszerre. Majd egy szempillantás alatt elmúlik minden. Már nem potyognak a könnyeim. Réka elmosolyodik. Megkaptuk az engedélyt, kezdődhet a lelkek tisztító tánca.
Ingával, vagy anélkül, talán sikerül meglelnünk újból az elvesztett nyelvet és képesek leszünk megint hallani, érteni és követni a magasabb tartományok finom hangjait.
Visszanézek egy pillanatra az utcáról. Az ablakban ott pislog a gyertyafény. Kívül-belül, odafenn és idelenn, mosolyog a szívem. Mimi

Nóra – Ami az álomban valóság

Szia Réka, nem tudom mi történt ott nálad, ez nekem még emészthetetlen, angyalok meg minden, de szeretném folytatni, mert úgy gondolom, ha már belekezdtem, csináljam is végig. Na meg aztán igyekszem nagyon nyitott és befogadó lenni, nem azon gondolkodni, hogy hiszek-e ebben vagy sem, esélyt szeretnék adni a megtapasztalásra. Ráadásul azóta nagyon szomorú vagyok. Ez a mély szomorúság ráment a derekamra, ami már ezer év óta nem is fájt. De tudom, hogy attól van. Oda gyűlik. Úgy érzem, kihunyt belőlem a tűz. Már nem 16 éves vagyok, hanem 96. Azt mondtad, ne nagyon gondolkozzak a dolgokon, nem is teszem, csak várok. Csak a futás maradt, de két napja a jég miatt nem merek menni, nehogy elessek és lesérüljek. Ha már nem is futhatnék, akkor mindennek vége. I érezhet valamit, mert próbál kedves lenni, meg segítőkész, az elmúlt időszakban ez nem volt jellemző. Sőt az is elhagyta a száját, hogy mi van veled, aggódom érted, ne hagyj el. Persze kicsit vicces formában, nem komoly beszélgetés keretében.

Másnap az apukám megajándékozott egy 1922-es kicsiny könyvecskével, melynek címe: Ami az álomban valóság. Hindu szerelmi történet. Mottóként az első megsárgult, kemény lapján ez a versike áll:

Keverj a napszállta piros tűzfényével
Harmatkönnyet, melyet hűs hold hullat éjjel,
Tégy hozzá még csókot, amit jó barát ád,
Ölelő folyondárt, rabló Thag pányváját,
Ellenséges gyilkot, tengertajték habját,
Perzselő vad lángot, hült tűz hideg hamvát,
Páratlan értékü drágakövet, gyöngyöt,
Szegényes rongyokat, szennyes sárgöröngyöt:
Dobj el e kevercsből minden szilárdságot,
Mindent ami biztos: s a nő szivét látod.
/NIDRÁDARPANA/

(Pedig nem mondtam neki semmit…)
Lényeg a lényeg, ha van szabad időd a folytatásra, állok elibé.
Köszi, Nóra

Zoli – Jól vagyok

Szia Réka, nagyon köszönöm a 10 nappal ezelőtti közös munkát, jól vagyok és nekem úgy tűnik, hogy D. is jobban.
Zoli

Bea – Nem tudom mi és hogyan müxik

Először is: nagyon jó volt nálad, nem tudom, mi és hogyan műxik az egészből, de nagyon jól éreztem magam utána egész nap. Bea

Györgyi – Elkeztem a másként viselkedést

Hajnalban rosszulléttel ébredtem. „Küszöb szint” alatt. Elkezdtem a másként viselkedést, föl-alá sétáltam és új trükköket találtam ki. Bevált! J Nem „lövődtem ki KO”-ra csak maradt délig enyhe rosszullét, majd az is elmúlt! J Működik!!!!!!!!
És mantrázom szorgosan az egészség erősítőmet!
Köszönöm! Györgyi

Édua – Teljes elfogadás

Nagyon köszönök mindent Réka. Legfőképpen azt, hogy kétségek gyötrő lelkem számára Tőled teljes elfogadást érzek mindig, ez nekem nagyon sokat jelent. Édua

Pál – Csak kóvályogtam

Nagyon köszi a tegnapi találkozót. Teljesen kiütöt egész napra, csak kóvályogtam és elkezdtem dolgozni rajta. Pál

No tags for this post.
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.