Skip to content

Egyéni konzultáció/árak

 

 

 

 

 

 

 

Be lehet jelentkezni:

1-1 téma oldására. Azonban, ha valódi változást szeretnél az életed egészében, érdemesebb néhány alkalmas folyamaton részt venned.

4-8 alkalmas egyéni konzultációra. Az utóbbi időben sok új infó jött le a segítőimtől, és ezek alapján összeállt egy új kezelés, amit „Alapvető dolgok”-nak neveztem el. Azt tapasztaltam, hogy ezek tudatosításával, és kitisztításával el tudjuk hagyni az életet korlátozó (gyakran nem tudatos vezeklési vágyból származó) szorongásainkat, hitrendszereket, automatikus negatív gondolatokat, cselekvéseket.
A kezelés 4-8 alkalom, attól függően, hogy mennyi tisztítandó területet, témát találunk.
Ajánlom azoknak is, akik régebben jártak hozzám SVT folyamatba, amikor ezek az infok még nem voltak hozzáférhetőek.

Terápiás kezelésre, ahol az “Alapvető dolgok” kitisztítása után egyéni témákon dolgozunk.

Mélyebben oldódó témákhoz több alkalomra is szükség lehet, ugyanakkor egy kezelés hatására több probléma is megoldódhat.

Skype-os konzultációra is lehetőség van webkamerával, hogy a távolság ne legyen kizáró ok. Azonban ha megteheted, hogy személyesen vegyél részt a kezelésen, mindenképp ezt ajánlom.

Távtisztítás is lehetséges, ha skype nem áll rendelkezésre (60 p tisztítás +30 perc telefonos visszajelzés).

Egyéni konzultáció/terápiás kezelés ára
(személyesen vagy Skype-on):
Első alkalom: 20.000 Ft/(40+90 perc) – mielőtt megérkezel, kapsz egy teljes tisztítást és behangolást, hogy a kezelésen már a témádra tudjunk összpontosítani;
Ha első alkalommal máson dolgozunk (pl. a gyermekeden): 25.000 Ft – (40+40+90 perc), mivel ez esetben őt is fel kell készítenem a munkára;

Többi alkalom: 15.000 Ft/alkalom (90 perc).

2 alkalmas Az életenergia visszaszerzése (Hellinger) – tisztítás + vezetett meditáció ára:
17.500 Ft/alkalom (90+120 perc)

Ha párkapcsolati tisztításra érkezel, kérlek, jelezd előre, hogy mindkettőtöket fel tudjalak készíteni a munkára, mielőtt megérkezel/tek.

(Pár)kapcsolati tisztítás ára, ha csak az egyik személy van jelen:
20.000 Ft/ alkalom (40+90 perc) – mielőtt megérkezel, a párod/másik fél is kap egy teljes tisztítást és behangolást, felkészítést, hogy a kezelésen már a témátokra tudjunk összpontosítani.
25.000 Ft – (40+40+90 perc) Ha első alkalommal rögtön a mással való kapcsolaton dolgozunk (pl. a gyermekeden), mivel ez esetben őt is fel kell készítenem a munkára.

Az egyszemélyes tisztításban a te szempontodból vizsgáljuk a (pár)kapcsolati kihívásaidat.
A jelen (pár)kapcsolatod kitisztítása adja az alapot, de előkerülhet egész jelen (esetleg előző) élete(i)den áthúzódó (pár)kapcsolati motívum is.

(Pár)kapcsolati tisztítás ára, ha mindkét személy jelen van:
30.000 Ft/ alkalom (40+120 perc) – 2-4 alkalom
A kétszemélyes tisztítás, párkapcsolati terápia, ahol mindketten külön fogalmazzátok meg a szándékot, és (vezetetten) egymásra is reagáltok. Alapvetően kitisztítjuk a párkapcsolati kihívásaitokat, de meg is hallhatjátok egymást és kézzelfogható technikákat kaptok a visszatérő konfliktusok kezelésére. A végén feltehetően a (pár)kapcsolatot előremozdító közös gyakorlatot is kaptok.

Lemondás: Egy alkalom díjmentes lemondása 2 munkanappal a kezelés időpontja előtt lehetséges, ellenkező esetben a konzultáció teljes ára kifizetendő.

Egyéni konzultáció hatékonysági garanciával: Keress föl  és megtanulod szeretni, tisztelni, elismerni önmagad,megismerd képességeidet, lehetőségeidet, határaidat,autonómmá válsz, hogy ezután teljes emberként, saját erőforrásaid birtokában fordulhass mások felé. ->Bejelentkezés

Egyéni konzultációs időpontok:

Kedd 09.00, 11.00 (Piliscsaba vagy Skype)

Szerda  9.00, 11.00, 14.00, 16.00, 18.00 (Bp. II. ker., Mammutnál)

Péntek 09.00, 11.00 (Piliscsaba vagy Skype)

Kérlek, mielőtt bejelentkezel, nézd meg a naptárban a szabad időpontokat.
Az időpontok tájékoztató jellegűek, bejelentkezni e-mailben, vagy sms-ben lehet.

 

Cimkefelhő: , , , , , , , , , , , , , , , ,
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.