Skip to content

a Belső Gyermek felnevelése

Ebben az oldásban a fogantatás pillanatától megyünk végig a jelen életkorig, azokon az életkorokon és eseményeken, amik a Belső Gyermek elakadásához vezettek a személynél. Kiteszteljük, hogy mikor, ki által, milyen energiáktól sérült a gyermek, és ezeket kitisztítjuk.

A jelen életkortól pedig a lélek választott végső kiszállási pontjáig (ált. 110-120 év) kitisztítjuk a betegség, baleset, Alzheimer-kór, Demencia programokat.

Bejelentkezés Belső Gyermek felnevelésre –>

A Belső Gyermekről

A gyerekeknek sok szeretetre van szükségük, hogy megtanulhassák szeretni saját magukat. A Belső Gyermek két nagy ellensége a szégyen és a bűntudat.

Aki nem kiegyensúlyozott nevelésben részesült, felnőttként gyakran éli meg magát tehetetlennek, értéktelennek, szerethetetlennek, bizalmatlannak.
Bármilyen módja a megalázásnak, azt üzeni a gyermeknek, elfogadhatatlan vagy, rosszabb, értéktelenebb másoknál. Ez a fajta szégyen megbénítja a lelket, a viselkedést, a kommunikációt (szótlanná válni). A szomorúság, a félelem, a düh, a harag megosztható másokkal. A szégyen elkülönít.

A bűntudat az a belső párbeszéd, amit gyakran tudattalanul folytatunk magunkban. Ez elképesztő módon hasonlít arra, amit gyermekkorunkban a megszégyenítő felnőttektől hallottunk. Gyermeki énünk megőrizte ezeket az emlékeket, és felnőtt korunkban is előtör az érzés, amit akkor éreztünk, amikor kicsik voltunk, tehetetlenek, kiszolgáltatottak.

A Belső Gyermek archetípusa a „tökéletes ártatlanság a szeretetben” témáját hordozza. Ha egy ősminta blokkolt, sérült, akkor gátolja a lélek kiteljesedett megnyilvánulását.

No tags for this post.
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.