Skip to content

tértisztítás

Ha belépsz egy energetikailag megtisztított térbe, egyből jó érzés kerít a hatalmába. A boldogság, a szeretet és a béke járja át lelked. Olyan válaszokat kaphatsz, amelyeken hónapok óta töprengsz, és most hirtelen ott van a fejedben.

Zavart okozó jelenségek:

  • Minden esemény – a boldog, a szeretetteli éppúgy, mint a dühös, az ellenséges – érzelmi lenyomata a térben marad, a negatív energiák pedig zavart keltenek.
  • Ha hely mocsárra, régi temetőre, harctérre és hasonló negatív töltésű helyre épült, vagy más építmények voltak a helyén, esetleg a háborúban üldözöttek vagy megszállók lakták sat., a korábban ott zajlott események energiái dominánsak maradnak a térben.
  • Mind az esemény-, mind a térenergetikához kapcsolódhatnak lények (elkülönültek, testetlenek, függők sat.), akik saját negatív energiájukat is magukkal hozzák.

A testünk rögtön jelez egy ilyen térben, de nem mindig tulajdonítunk neki jelentőséget. Izzad a tenyerünk, nem kapunk levegőt, nyomás van a fejünkben, összeszorul a gyomrunk, elnehezül a testünk, nyugtalanság vesz rajtunk erőt, nem tudunk gondolkodni, sat. Az állatok nyugtalan viselkedése is jelzés lehet.

Mindezen jelenségek felhívják figyelmünket arra, hogy időszerű tértisztítást végezni. Ha az energia kiegyensúlyozottan árad, mindent táplál maga körül, beleértve az embert is.

Ha tértisztításra érkezel, hozd magaddal a hely alaprajzát (kézi rajz is elegendő), ne felejtsd el a kapcsolódó helyiségeket (pince, padlás, kert, sufni, külső kémény, sat.)

Bejelentkezés tértisztításra –>

No tags for this post.
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.