Skip to content

SVT kezelés folyamata

SVT kezelés előtt egy teljes tisztítást és harmonizációt végzek az érkező Vendégnek és Felső Énjének. Ez növeli a tudatossági szintet, blokkokat szüntet meg, leválasztja az esetleges „nem kívánatos vendégeket”, harmonizálja a testi működést. Majd tisztítom a Vendég és közöttem lehetséges előző életi blokkokat kettőnk kapcsolatából. Ez a folyamat teremti meg a teret a közös munkához.

Az SVT kezelés alatt táblázatok és inga segítségével részletes vizsgálatot végzek mindkettőnk Felső Énjével együttműködve a nehézség okainak felderítésére.

Az SVT kezelés fizikailag úgy folyik, hogy Felső Énjeink dolgoznak egymással, én pedig általuk, ideomotoros válasz útján kapom az információkat, amiket ingamozgás jelez, táblázatok felett. Az ideomotoros válasz egy fizikai jeladás, melyet a tudatalatti hoz létre válaszul egy feltett kérdésre, megkerülve ezzel a tudatos elmét. Az ideomotoros válasz különösen értékes azon rejtett üzenetek beazonosításában, amelyek a hétköznapi életben problémákat okoznak. Az inga az ideomotoros reakciók jelzésére szolgál.

A közös munka, beszélgetés segít feltárni azokat a diszharmonikus energiákat, hiedelmeket és egyéb blokkokat amelyek fenntarthatják a problémát.

Az SVT kezelés hatékonyságát meghatározó tényezők:

  • A téma és a szándék (amit el szeretnél érni) pontos kijelölése – ezt egy beszélgetésben pontosítjuk.
  • A nehézséget kiváltó okok tudatosítása, és az ezekkel való tudatos munka (pl. hiedelmek, szokások megváltoztatása, esetleges gyakorlatok, megerősítő állítások használata) az SVT kezelést követően is.
  • Ha az SVT kezelést követően esetleg azt tapasztalnád, hogy a nehézség nem teljesen oldódott, vagy újra jelentkezik (ez ritkán, de előfordulhat) kérlek, keress föl, hogy a megnézhessük mi okozza ezt (pl. szunnyadó vagy újra feljövő programok, esetleg a te részedről szokás, helyszín, vagy egy kapcsolat megváltoztatására van szükség, sat.). Ne add föl, valóban teljesen szabad lehetsz.
  • Ha a nehézséged feloldódik, ne felejtsd el kifejezni háládat az Univerzum felé.
Köszönöm, ha azzal segíted munkámat, hogy írásos visszajelzést adsz. Ha hozzájárulsz, ezt feltöltöm az oldalra, hogy másokat is segíthessen.

Bejelentkezés SVT kezelésre

Cimkefelhő: , , , , , , , , , , , , , ,
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.