Skip to content

SVT könyv

Robert E. Detzler: Spirituális Választerápia – a szabadság ösvénye, Édesvíz, 2007.

Spirituális választerápia - SVT - A szabadság ösvénye 2.

Az SVT könyv közérthető módon mutatja be, hogy a módszer segítségével hogyan tudjuk vizsgálni és tisztítani a tudatalatti elménket, valamint a lélekkrónikát. Az Akasa krónika tartalmazza a lélek összes tapasztalatát az isteni terv kialakulásának pillanatától a jelen pillanatig, és azon túl, a jelenlegi és az összes többi élet valamennyi programozását.

Az SVT könyv lépésről lépésre mutatja be a folyamatot. Tartalmazza az alapvető fogalmakat és eljárásokat, az esettanulmányokat és a bibliai, pszichológiai és tudományos alaptételeket, amelyekre az SVT támaszkodik

A könyv része az SVT tanfolyamoknak, de koránt sem elegendő ahhoz, hogy önállóan alkalmazd a módszert. A könyvben négy táblázatot találhatsz, az SVT tanácsadásban majdnem negyvenet használunk. A tanfolyamokon megtisztíthatod, ha az ingázásra, vagy a módszer használatára blokkjaid vannak, megtanulhatod a tiszta munkát Felső Énnel, hogy a válaszok ne a tudatodból érkezzenek.

 

 

Az SVT eszmeiségéhez kapcsolódó könyvek

 

Dr. Michael Newton – Lelkünk útja 1-4., Agykontroll, 2002.

Lelkünk útja 1. - Létünk titkaiDr. Micheal Newton világhírű, amerikai pszichológus több ezer páciensét kivételesen mély és hosszú hipnózisba víve “feltérképezte” a túlvilágot. A páciensek számára már egyetlen ilyen “időutazás” is rendkívül intenzív élményt jelentett, és a lelki fejlődésüket hatalmas mértékben lendítette előre.
Ő maga így ír erről: “A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem. A Lelkünk útja II. és a Lelkünk útja III. újabb expedícióra viszi az olvasót a szellemvilág csodáiba, ugyanazon a folyón, de már számos mellékágba is beevezve. Még többet megtudunk a halál utáni életről, arról a hihetetlen rendről, ami a túlvilágon uralkodik. ”
A könyvben hipnózisban 36 hozzánk hasonló ember emlékszik vissza az életeik közötti, úgynevezett köztes létben történtekre.

 

 

 


Robert Schwartz: Bátor lelkek, Book-x-press bt., 2009

Bátor lélek, valóban megtervezzük születésünk előtt életünk kihívásait

Amikor rossz dolgok történnek velünk, szenvedéseink értelmetlennek tűnhetnek. Legnehezebb feladataink mögött azonban számos rejtett cél bújhat meg, melyeket a szerző kutatásai szerint még azelőtt terveztünk el, hogy megszülettünk.
Valóban lehetséges, hogy mi választjuk meg életkörülményeinket, kapcsolatainkat és
az életünkben bekövetkező eseményeket?
A szerző életében értelmet és célt keresve rátalált a születés előtti életterv felfedezésének útjára, mely alapjaiban változtatja meg a sorsról és szenvedésről alkotott fogalmainkat. A könyvben meghökkentő történetek olvashatók, melyek komoly, életüket nagyban átrendező felismerésekhez, ezáltal a számukra szükséges gyógyuláshoz, s teljes szellemi valójuk átéléséhez vezettek el embereket. Ezek olvasása során fény derül arra, hogy a sorsunkat meghatározó eseményeket mi magunk tervezzük el a születésünk előtt, hogy azok fejlődésünket szolgálják, meghatározva ezzel életünk célját és értelmét. Ezúton jutunk el a szellemi felébredéshez, mely által szenvedéseinkre többé nem úgy tekintünk, mint értelmetlenül kínzó sorscsapásokra, igazságtalan, életünket feleslegesen megkeserítő fájdalmakra.

 

William P. Young: A viskó – Ahol a tragédia megütközik a valósággal, Immanuel alapítvány, 2011.

A viskó - Ahol a tragédia megütközik az örökkévalósággelEgy telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet a mai nemzedékre, mint a Zarándok útja a maga idejében.
A mű távolról sem irodalmi műremek. Egy azonban bizonyos, ha elolvasod, átformál,  megváltoztatja személyes istenkapcsolatod, és választ kapsz néhány hittel kapcsolatos kérdésedre is.

 

Joe Vitale – dr. Ihaleakala Hew Len: Hoponopono, Agykontroll, 2011.

Hoponopono - Titkos Hawaii módszer amivel bőséget, egészséget és békét teremthetszA hoponopono  kivételes ajándék, amellyel az ember működő kapcsolatot képes kialakítani a benne rejlő ISTENIVEL, és megtanulja kérni, hogy minden másodpercben megtisztuljanak azok a hibáink, amelyeket gondolatban, szóban, tettben vagy cselekedetben elkövettünk. Szeretlek. Sajnálom. Bocsáss meg. Köszönöm.
Morrnah Nalamaku Simeona, az „Önidentitás Ho’oponopono” megteremtője és első mestere az íróasztalán egy feliratot tartott, amelyen ez állt: „A béke velem kezdődik.”

Cimkefelhő: , , , , , , , , , , , , , ,
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.