Skip to content

Szomatodráma csoport 2014.02.27.

by pszichotrening on január 9th, 2014

Szervállítás, szervkommunikáció, öngyógyítás

A csoportban önismereti munkára van lehetőséged, ám itt nem csak a lelkeddel, de az azt hordozó testeddel is intim, közeli viszonyba kerülhetsz. Kialakíthatod, vagy megváltoztathat

od a viszonyodat sejtjeiddel, testrészeiddel, szerveiddel. Első lépésként kapcsolatba kerülsz velük, majd meghallod, és megérted az üzeneteiket, ez által szeretetteljes érzelmi viszonyt alakíthatsz ki a testeddel. Érdemes megtenni, hiszen hosszú együttlétre számíthattok :).

Ha van benned kalandvágy, alapszinten el is sajátíthatod a módszert, hogy barátaiddal, családtagjaiddal rá tudjatok nézni egy kellemetlen tünetre, rakoncátlankodó szervre. Ha már segítőként m

ás dramatikus módszert is alkalmazol, jól kiegészítheted majd az itt kapott eszközökkel.

A csoport végére ezzel az új fajta szemlélettel képessé válsz öngyógyító folyamatok beindítására a testedben.

A csoportindulást ingyenes másfél órás workshop előzi meg. Várom azokat is, akik a csoportban való részvételről szeretnének dönteni, de várom a “csak kíváncsiakat” is.
Részletek itt –>

Technikai információk:

A csoport 8 alkalommal találkozik, összesen 36 órában. 2014. februárjától – júniusáig, 2 hetente csütörtökön 16.30 – 21.00-ig. Budapesten, a II. kerületben.

Időpontok:
2014. feb. 27, márc. 13, 27, ápr. 10, 24, máj. 8, 22, júni. 5

Alkalmak:
2 hetente csütörtökön 16.30-21.00 óráig

Helyszín:
Létezés Öröme Központ
II. Lövőház utca 29. (Mammutnál)
I/3, a csengőn: “Létezés öröme”

Részvételi díj:
52.000 Ft

Kedvezményes részvételi díj:
Ha egy összegben befizeted a részvételi díjat, számodra egy alkalom ingyenes.

Fizetési információk:
A csoportba való részvétel feltétele, az első alkalommal 13.000 Ft (két alkalom) befizetése, majd 6.500 Ft alkalmankénti befizetése 6 alkalommal.
Az első alkalom végén lévő elköteleződés (ekkor dönthetsz a csoportban való részvételről) után a csoportból való kilépésed esetén a képzés díjának hátralévő része egy összegben befizetendő.

Lemondás:
A workshop-ot  lemondani az időpont előtt 5 munkanappal csak másik személy állításával, vagy a workshop díjának befizetésével lehet.

Jelentkezés és további információk: ITT

No tags for this post.

Comments are closed.