Skip to content

Szomatodráma

Mi a Szomatodráma?

SzomatodrámaTesti-lelki önismeret. Egy gyengéd öngyógyító mód, amely által meghallod szerveid szavát, és megtanulsz válaszolni rájuk.

Szerveink (akárcsak tudatalatti elménk) elraktározzák a múltunk eseményeihez kapcsolt érzelmi energiákat. A feloldatlan gócok tüneteket, betegségeket hozhatnak létre. A Szomatodráma folyamatában összetalálkozhatsz a szerveiddel, szerveid rejtett titkaival. Megérted milyen érzelmeket tárolnak, milyen az egymáshoz való viszonyuk, és a te viszonyod az egyes szerveidhez. A megértésen és a korrekción keresztül intim, érzelemgazdag viszonyt alakíthatsz ki a velük, ami gyógyítóan hat a test, és a személyiség egészére.

A Szomatodráma egy másik szintje, amikor a testi folyamatok mögött felsejlik a lélek története is. Felszínre kerülnek a gyerekkori emlékek, családi konfliktusok, fel nem oldott párkapcsolati vagy szülői minták. Amint a megértés, befogadás, elismerés szeretetteli légköre megjelenik (vagyis megtörténik a korrekció), a gyógyulás folyamata azonnal beindul mind lelki, mind testi szinten.

Cimkefelhő: , ,
No comments yet

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.